nUFF-nUFF

Followers

Thursday, 31 October 2013

Hari 2 : Hari Cuti

Post ketiga saya pada hari ini .

Menu: Nescafe panas dan 10 keping biskut cap ping pong .

Waktu : 9 pagi .

Status: Blur , niat nak buat assigment terbantut sebab malas .

Berita gembira hari ini : Dapat cuti 5 hari 5 malam .

Berita kurang gembira : BIS BBM awek sudah habis .

Berita Paling tergempak : Berpeluh buat plank .


Selepas breakfast, aktiviti plank seperti biasa . 

Tapi tak cukup untuk mencapai 5 minit yang diperlukan , oh shit ! 

Badan berat nak tampung tangan yang menyokong . Masih tak mampu . Takpe esok dan seterusnya masih ada . Bukan senang nak capai tahap macam ini . 


Hah macam mana ? Kalau kartun boleh lah nak lukis , kalau diri sendiri masih tak mampu lah . 

5 hari waktu untuk bercuti patut digunakan sebaik mungkin .

Member lain balik kampung . 
Ada juga melancong ke Cameron Highlands.
Tapi aku tetap ada di kolej kediaman. 
Assignment ? 
Belum tiba masanya untuk memulun. 
Yang penting cuti ini adalah waktu untuk berehat dari segala apa kejadah yang memesongkan jiwa. 

Korang apa cerita pulak time cuti ni ? hmmm , melancong dengan pasangan masing-masing. =) 



Follow by Email